Gå til hovedindhold

Økonomisk rådgivning

KFUM's Soldatermission yder økonomisk rådgivning over hele landet. Rådgivningen foregår på dine præmisser.

01. jun. 2023
 • Læs op

Indhold

  Lena har mange års erfaring med at rådgive veteraner økonomisk ud fra den livssituation den enkelte befinder sig i. 

  Udfordrer økonomien så er Lena klar til at støtte dig. Hun tager på tur i hele landet på KFUM Soldaterhjem og Veteranhjem. Hun lægger vejen forbi KFUM Soldaterhjem i Vordingborg en gang om måneden. Det eneste du skal sørge for er, at bestille en tid. 

  Rådgivningen tager ca. en time. Den foregår på dine præmisser og er tiltænkt som en hjælp til dig.

  Måske har du svært ved at få økonomien til at rende rundt, hvis du er på en offentlig ydelse. Det kan også være, at du ved der sker ændringer i din indtægt eller at der er et sygdomsforløb på vej.

  Det kan også være at du har et ønske om at få råd til noget bestemt, men at der er gæld, der står i vejen. Måske kan der omlægges i noget, så ønsket kommer tættere på. Det har Lena blik for. 

  Derudover går skatten og forskudsopgørelserne igen, dem kan Lena også hjælpe med, ligesom de mange breve Udbetaling Danmark kan sende. Modtager du førtidspension kan der være opmærksomhedspunkter, såsom modregning i fald du får en erstatning til udbetaling, hvilket Lena har helt styr på. 

  Du er velkommen til at møde op alene, men du må også gerne tage en med dig, nogle gange kan det være en god ting med et sæt ekstra ører. Det kan være en pårørende eller en fagperson. 

  Du kan booke tid til økonomisk rådgivning på siden her. 

  Hvis ikke der fremgår en tid på den valgte dato, så er det fordi der ikke er flere ledige tider tilbage. I så fald kan du klikke frem til næste måned og booke en tid der.